ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
#61 Removed user 12.01.2015 15:44
Ul tra violets
828 Posts

Тази тема доста се разводни. Да обобщим 2 неща.
1. Има 2 теми, тази и още една за съмнения за мулти отбори, като молим админа да провери. Това винаги е било един от големите проблеми на играта и отблъскват сериозните играчи да я играят.
2. След изписани куп предложения и поет от страна на админа ангажимент да вкара нововъведения предложени от потребители, моля да ни уведоми, кои от предложените неща е одобрил и в какви срокове смята да бъдат реализирани.

Благодаря!

#62 Саутхямптън 12.01.2015 18:37
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Казах,че искам факти. А тези -129 са доста прди да стана МОД </blockquote>

:D :D :D аз лично спирам
:D :D :D смятай какъв човек трябва да си за да си с над 100 минуса и да те изберат за модератор :D :D :D
тука вече тотално си вкара автогол :D :D :D
...ами ето виждате ли мен хората не ме харесват, с над 100 минуса съм, ама виждате ли аз съм най-подходящия за модератор :D :D :D :D
смятааааааййй, били от преди това ..... (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

а относно доказателствата - прочети ми отново коментара по-горе ... после го прочети втори път ... опитай с трети път и тогава вече осмисли написаното о, гений на филологията, както и нарушаваните от теб самия цитираните 5та и 6та точка ... просто си виж коментарите под класирането, както и обръщенията към някои потребители ...
и както казах споко контрата не остава в теб - остава в админа ;)

отпреди това били тия над 100 минуса ..хахахахах (rofl) (rofl) (rofl)
смятааааааай (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

#63 В Ъ Л Ц И Т Е 12.01.2015 21:09
В Ъ Л Ц И Т Е
271 Posts
Since 22.05.2007

Хайде стига се заяждали вече ... трябва малко позитивизъм в тази игра. Колегата Ювентус вече каза какво трябва да се направи по въпроса (както моя отбор беше изтрит на времето като нарушител използвал бъг така и сега трябва да има наказание за провинилите се). Относно Скудерията и мен ме ядосваше преди, но вярвам, че той и Лил са добри момчета, с които админа трябва малко да поговори и да засили присъствието си най-вече! (beer) (beer) (beer)

#64 red scorpion 12.01.2015 21:41
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Ограничаването на трансфери между два отбора. Това е истината. И 20 отбора да направиш ,ще бъде много трудно прехвърлянето. Но явно е изгодно на много хора това да не стане.(beer)

#65 StrikerCity 12.01.2015 22:02
StrikerCity
79 Posts
Since 31.01.2011

хахаха типично по български, от една тема отидохме в съвсем друга.., Г-н "модератор" внимавай какво си пожелаваш, защото така се хвърляхте с Г-н Админа и за доказателства, за ФК ШУМЕН и всичките му мулти акаунти и Ви изкарах тъпите доказателства, не едно, не две, а много повече с конкретни дати и цени и всичко, както му е реда, и какво? И ти и админа млъкнахте по тази тема, което е нормално де..., та внимавай какво си пожелаваш, за да не цъфнат в друга тема и доказателства за твоето "пристойно" държание спрямо другите!

Колкото до настоящата тема мисля, че няма какво да очаквате развитие..., както обикновено админа ще даде изявление по нея ЕВЕНТУАЛНО след 1 месец и ще пусне гласуване, дали да има ограничение за трансферите между 2 отбора и тъй като всеки втори човек в тази игра има вече по 45 отбора, логично отговора от анкетата ще е НЕ, обаче когато същия Г-н админ пусна онова "чудесно" нововъведение - срещу 10 левро да натежиш в мача с определен опит над противника си, тогава нямаше анкета, логично защо.. Каквато ни държавата, такава ни и играта! Каквито хората в реалния живот, такива и хората в виртуалния живот(играта)!

#66 Removed user 12.01.2015 22:14
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>StrikerCity написа:</h3>хахаха типично по български, от една тема отидохме в съвсем друга.., Г-н
"модератор" внимавай какво си пожелаваш, защото така се хвърляхте с Г-н Админа и
за доказателства, за ФК ШУМЕН и всичките му мулти акаунти и Ви изкарах тъпите
доказателства, не едно, не две, а много повече с конкретни дати и цени и всичко,
както му е реда, и какво? И ти и админа млъкнахте по тази тема, което е нормално
де..., та внимавай какво си пожелаваш, за да не цъфнат в друга тема и
доказателства за твоето "пристойно" държание спрямо другите!

Колкото до настоящата тема мисля, че няма какво да очаквате развитие..., както
обикновено админа ще даде изявление по нея ЕВЕНТУАЛНО след 1 месец и ще пусне
гласуване, дали да има ограничение за трансферите между 2 отбора и тъй като
всеки втори човек в тази игра има вече по 45 отбора, логично отговора от
анкетата ще е НЕ, обаче когато същия Г-н админ пусна онова "чудесно"
нововъведение - срещу 10 левро да натежиш в мача с определен опит над противника
си, тогава нямаше анкета, логично защо.. Каквато ни държавата, такава ни и
играта! Каквито хората в реалния живот, такива и хората в виртуалния
живот(играта)!</blockquote>
Аз мисля,че те поздравих по предната тема :)Мултита,че мултита :) Добре и пак повтарям прав си :)Но модераторите нищо,ама НИЩО не могат да направят по този въпрос.Няма как да следим Ай-Пи адресите на потребителите.Не можем да предприемем никакви мерки.Колкото до пожеланието ми...аз заставам зад думите си...изкарайте ми всички керливи ризи.Ето поста с който те поздравявам...#46 Автор: Scuderia Ferrari, добавен на: 09 Яну 2015 18:08 (пе)
изтрий
.......Поздравления за това,което си направил ...

#67 StrikerCity 12.01.2015 22:29
StrikerCity
79 Posts
Since 31.01.2011

Аз знам, че нямаш никакви права извън форума и не съм казал, че трябва да блокираш или каквото и да било свързано с мултаците, това е работа само на админа.

#68 Removed user 12.01.2015 22:42
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>StrikerCity написа:</h3>Аз знам, че нямаш никакви права извън форума и не съм казал, че трябва да
блокираш или каквото и да било свързано с мултаците, това е работа само на
админа.</blockquote>
(handshake) (handshake) (handshake) Аз прекратявам в тази тема(bow) (beer) Не съм ви враг,не сте ми врагове...Живи и здрави момчета.Всеки има право да си изрази мнението (beer)

#69 Removed user 13.01.2015 00:36
Blue fire balls
424 Posts

Доста от писалите колеги имат истина в думите си , мен ми е интересно , къде изчезна админа след като пусна тема за нововъведения и по-голямо внимание от негова страна за това играта да върви по-добре , доста колеги получихме доза с по-голям оптимизъм Пусна се намаление за левро и други благини , но шефа пак изчезна . Ето пример от 3 - и януари няма лист за трансферите , дали не таихме напразни надежди....

#70 Removed user 13.01.2015 19:49
Red scorpions
662 Posts

<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Доста от писалите колеги имат истина в думите си , мен ми е интересно , къде
изчезна админа след като пусна тема за нововъведения и по-голямо внимание от
негова страна за това играта да върви по-добре , доста колеги получихме доза с
по-голям оптимизъм Пусна се намаление за левро и други благини , но шефа пак
изчезна . Ето пример от 3 - и януари няма лист за трансферите , дали не таихме
напразни надежди....</blockquote>
Вие за 7-8г не си ли научихте урока?

ФБ страницата на играта е зарязана, а това би трябвало да е най-голямата му реклама. Неочаквайте нищо хубаво! Играта не е мръднала като графика почти десетилетие! Занемарена, изоставена от 100 тици. А на някой не му пука ;)